Har du spørgsmål? Ring idag på
2016 1797

AT HOME - B&W FARVEKORT

Start med det der er

Se dig omkring, før du vælger farver. Er der et gulv, et billede eller møbler med nuancer, du gerne vil understrege, så fastlæg en farveskala ud fra det.

På billedet til højre er endevæggen malet med farven “Sandmile”, der tilføjer rummet varme. Væggen over kaminen, vinduer og lofter er holdt helt stringent i “Råhvid”. Kaminen bliver på denne måde fremhævet.

Farveforløb fra rum til rum

Vil du gerne have toneskift fra rum til rum i et elegant harmonisk forløb, som f.eks. vist på nedenstående billede, skal du sørge for, at forskellene er store nok til, at de faktisk opleves.
På billedet nedenfor er der valgt en løsning, hvor samspillet mellem varm og kold tegner billedet.
En mørk tone på alle fire vægge samler rummet og får det lyse loft til at løfte sig.

Gode råd om kontraster


Varm og blødt

Holder du af en hyggelig og varm stemning i dit hjem, vil du føle dig godt tilpas med farver fra den varme skala. Du kan med fordel kombinere mørke, mellem og lyse toner. På den måde får du et varmt og harmonisk hjem.

Køligt og stramt

Kan du lide fornemmelsen af renhed og stringens, så er den kølige skala din hjemmebane. Glem alt om råhvid, modehvid og andre lune klassikere, som din væg med garanti har flirtet med før. Byd i stedet de smukke og stilrene sølvtoner indenfor. Sammensæt din personlige palet af lys, mellem og mørk. Dét er enkel renhed.

 

Hvad nu, hvis jeg ikke kan vælge?

Hvis du virkelig holder tungen lige i munden, kan du faktisk slippe godt fra at blande kold og varm. En bevidst kombination giver det bedste fra de to verdener.
Måske har du et varmt trægulv. Giv det modspil, og tilsæt en kølig grå farve på væggen. Så opnår du nemlig en behagelig balance mellem fladerne og undgår, at de varme farver drukner i hinanden.

Stor kontrast

Til dig, der har mod på at gå til yderligheder. Effekten er kraftig og ikke til at tage fejl af. Det er sjovt at prøve kræfter med kontrasterne, men pas på. Øjet kan godt blive træt, hvis det er udsat for overdreven stor kontrast mellem lys og mørk.

Lille kontrast

Til dig, der vil være sikker på en afbalanceret og langtidsholdbar løsning. Udtrykket er mildt og blidt, udstråler diskretion og elegance. Men også her skal du være påpasselig. Er kontrasterne for små, risikerer du nemlig et tilfældigt og anonymt udtryk. En kridhvid væg, der er badet i sollys hele dagen, kan godt give hovedpine. Giv den i stedet en mørk tone. Så bliver rummet mere behageligt at opholde sig i.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo


Rosenløv Malerfirma ApS
Rugårdsvej 293,
5210 Odense NV

Telefon: +45 20 16 17 97
malerfirma.arne.laursen@mail.dkDin garanti