Har du spørgsmål? Ring idag på
2016 1797

Maling af facade


Maling af facade i Odense, nær Korup og Villestoft

Har du brug for professionel hjælp med renovering og maling af facade? Som malerfirma med mere end 40 års erfaring, har Rosenløv Laursen allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Odense, nær Korup og Villestoft med maling af facader og renovering af facader.

Vi kan derfor tilbyde arbejde i høj kvalitet og en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus. Skal du bruge en dygtig maler i eller nær Odense kan du trygt overlade opgaven til os.

Malerprodukter til maling af facade

Udvalget af produkter og farver til maling af facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden malingen, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

Vi har igennem mange år i branchen hjulpet med malerarbejde i parcelhuset, sommerhuset, villaen og etageejendommen. Så vælge du os som maler til dit projekt, kan vi garantere et færdigt udseende der viser vores 40 års erfaring.

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Har du en falmende eller forværrende facade? Har du brug for renovering og maling af facade for at skabe nyt liv i dit hjem, sommerhus, kontor eller andet? Så kontakt os på telefon 20 16 17 97 for en uforpligtende snak. Alternativt kan du også skrive til os på e-mail: malerfirma.arne.laursen@mail.dk eller via vores kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo


Rosenløv Malerfirma ApS
Rugårdsvej 293,
5210 Odense NV

Telefon: +45 20 16 17 97
malerfirma.arne.laursen@mail.dkDin garanti