Har du spørgsmål? Ring idag på
2016 1797

Maling af flyttelejlighed


Har du brug for hjælp til maling af flyttelejlighed? At flytte kan føles uoverskueligt for mange da det kan indebære mange forskellige ting. Flytte du fra en lejebolig skal du have højest sandsynligt have malet væggene på ny og spartle huller til. Her hjælper vi gerne med at et af byrderne ved at flytte.

Som malerfirma har vi over 40 års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt regne med et ensartet resultat i høj kvalitet igennem hele arbejdet. Med vores hjælp kan du fokusere på de andre aspekter af flytningen, uden at skulle tænke på maling af din flyttelejlighed.

Kontakt os og hør mere

Maling af flyttelejlighed i Odense, nær Korup og Villestoft

Efter 40 år i branchen har vi hjulpet mange kunder med forskellige maleropgaver i Midtfyn. Vi ligger i Odense og arbejder primært lokalt. Så har du brug for hjælp til maling af flyttelejlighed i Odense, nær Korup og Villestoft er vi det sikre valg. Vi går meget op i vores arbejde og går aldrig fra opgaven før du er tilfreds. Så tøv ikke med at kontakte os.

Fordele ved maling af flyttelejlighed

Når du flytte fra din lejebolig, kan du få ekstra regninger hvis boligen ikke er holdt ordentligt i stand. Dette gælder også væggene. Derfor er det en god idé at male dine vægge på ny. Med vores hjælp gavner du af følgende fordele:

  • Ingen ekstra regninger
  • Malerarbejde i høj kvalitet
  • Jævn og kontinuerligt lag på alle vægge
  • Mere tid til at fokusere på resten af flytningen

Få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed

Kunne du tænke dig en hjælpende hånd til at male dine vægge når du skal flytte fra din lejebolig? Så kontakt os i dag på telefon 20 16 17 97 og få en uforpligtende snak om din opgave og hvad arbejdet indebære. Du kan naturligvis også skrive til os på e-mail malerfirma.arne.laursen@mail.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo


Rosenløv Malerfirma ApS
Rugårdsvej 293,
5210 Odense NV

Telefon: +45 20 16 17 97
malerfirma.arne.laursen@mail.dkDin garanti