Har du spørgsmål? Ring idag på
2016 1797

Tapetsering og vægbeklædning


Opsætning af tapet og filt

Skal du bruge hjælp til tapetsering af dine vægge? Hos Malerfirmaet Rosenløv Laursen ApS har vi over 40 års erfaring i malerbranchen så du kan trygt overlade enhver opgave med tapetsering og vægbeklædning til os.

Når det gælder opsætning af tapet og vægbeklædning er der mange muligheder. Derfor står vi også altid til rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem.

De mange stemninger og udtryk der kan udstråles med det rette tapet er uendelige. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle.

Føler du dig overvældet af alle mulighederne, kan vores ekspertise og erfaring indenfor malerbranchen helt sikkert være til stor hjælp for dig. Tøv ikke med at hive fat i os hvis du har spørgsmål.

Processen før tapetsering

Opsætning af tapeter, filt og væv kræver, at væggen er helt glat og jævn. Derfor kan det være nødvendigt med spartling eller renovering inden opsætningen påbegyndes. For at få en glat og jævn overflade man kan tapetsere, vælger mange at få professionel hjælp. Da opsætning af tapet på dårlige overflader skal gøres om.

Har du brug for hjælp med at glatte din væg, påtager vi os gerne ansvaret. Vi hjælper dig gerne med hele processen så du ved at alt er udarbejdet til højeste kvalitet fra start til slut.

Få et godt tilbud på tapetsering

Har du brug for hjælp til tapetsering i dit hjem? Overlad opgaven til os, så ved du at arbejdet udføres ordentligt. Kontakt os på telefon 20 16 17 97 for en snak om opsætning af tapet eller hvis du har spørgsmål angående tapetsering. Du kan også skrive til os på e-mail malerfirma.arne.laursen@mail.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Vi byder enhver udfordring velkommen, så tøv ikke med at kontakte os.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo


Rosenløv Malerfirma ApS
Rugårdsvej 293,
5210 Odense NV

Telefon: +45 20 16 17 97
malerfirma.arne.laursen@mail.dkDin garanti